Contact

De Meester Meubelmaker

Fijnhoutbewerking & Meubelrestauratie

 
 
 
 

Routebeschrijving Openbaar vervoer

 

Reis met de metro of bus naar halte Metrostation Marconiplein, uitgang Europoint/Marconiplein.

 

Steek het Hudsonpad (fietspad) en de Vierhavensstraat bij de voetgangerslichten over. Aan de overzijde linksaf richting KFC en Leen Bakker. Steek de Keileweg over ter hoogte van de Leen Bakker bij de voetgangerslichten en daarna aan de overzijde rechtsaf. Op het kleine parkeerterrein is aan uw linkerhand de ingang/toerit van de Keilewerf.

 

Via deze ingang/toerit komt u aan de achterzijde van de Keilewerf.

 

Staat de grote roldeur niet open, betreedt dan de eerste loods via de kleine rode deur links van de roldeur. In deze eerste loods treft u halverwege aan de linkerzijde de werkplaats/atelier van Meesterlijk Stofferen aan.

 

 

Routebeschrijving auto

Vanuit Den Haag/Delft

 

A13 richting Rotterdam, rechts aanhouden richting Europoort, rechts afbuigen naar A20 Europoort, neem na 1,5 km de afslag Delfshaven (afrit 12). Onderaan de afrit rechtsaf bij de verkeerslichten, u bevindt zich op het Giessenplein. Hier rijdt u 2 km rechtdoor over de Tjalklaan (S114). De Tjalklaan gaat na de kruising met de Schiedamseweg over in de Vierhavensstraat (S114). Op de Vierhavensstraat gaat u rechtsaf bij de eerste verkeerslichten (Leen Bakker aan uw rechterhand). Tegenover de Praxis draait u links een klein parkeerterrein op. Aan dit parkeerterrein ligt de ingang/toerit van de Keilewerf, Keileweg 4. Rijdt via deze ingang naar het parkeerterrein gelegen achter de Keilewerf. Het parkeren is gratis.

 

Vanuit Gouda/Capelle aan den IJssel

 

A20 richting Hoek van Holland, afslag Delfshaven (afrit 12)

 

Zie verdere routebeschrijving vanuit richting Den Haag/Delft vanaf afrit 12 Delfshaven

 

Vanuit Maassluis/Vlaardingen/Schiedam

 

A20 richting Rotterdam, afslag Delftshaven (afrit 12), onderaan de afrit rechtsaf bij de verkeerslichten, de Tjalklaan op (S114).

 

Zie verdere routebeschrijving vanuit richting Den Haag/Delft vanaf de Tjalklaan (S114)

 

 

U kunt gratis parkeren

Staat de grote roldeur niet open, betreedt dan de eerste loods via de kleine rode deur (nooduitgang) links van de roldeur. In deze eerste loods treft u halverwege aan de linkerzijde de werkplaats/atelier van De Meester Meubelmaker aan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Neem vrijblijvend contact met mij op:

 

De Meester Meubelmaker

Marcel Meijer

Keileweg 4

3029 BS ROTTERDAM

 

+31 (0)6 28 88 90 81

info@demeestermeubelmaker.nl